Entries Profile Friends FACEBOOK +Follow Dashboard OLDER NEWER




ZZC Members (Part 1 - Wawa)
Thursday, 15 November 2012 [0] ZZC Fans

 
 Hello rakan-rakan blogger . Hari ini ZZC ingin sharing2 dengan korang semua pasal ahli2 ZZC. Mari kita kenal2 dengan ahli2 ZZC :D

ZZC MEMBERS ( PART 1 - Wawa)  

Name : Nurul Nazatul Najwa
Nickname : Wawa / WawaBear
Age : 15 (2012)
DOB : 8 Jan 1997
POB : Hospital Kampar
Stay : Batu Gajah , Perak
School : SMK St. Bernadette's Convent
Animal : Bear
Tentang Wawa
Wawa ni yang paling Tua dalam ZZC .Dia lahir dulu, 8 Januari (awal kan~) Wawa ni seorang yang SETIA KAWAN .Walaupun Wawa dah pindah sekolah,dia tetap nak kawan dan still mesej2 dengan ahli-ahli ZZC (sangat setia ). Budak Wawa ni agak NAKAL orangnye. Mase sekolah rendah dulu,Wawa ni suka kenakan ahli-ahli ZZC yang lain..cthnye :-  letak sampah dalam beg member,saja-saja tarik tudung member,letak batu-batu kecik kat dalam poket baju kurung member n suke gelak kan orang (nakalnye!!) .Walaupun Wawa ni nakal..sometimes dia ni BAIK orangnye. Masa darjah 6, Wawa, Amie, Ziela n Qist pergi rombongan sekolah.Wawa terpijak tali kasut Ziela and dia cari kedai untuk beli tapi malangnye tak jumpe (baik jugak kan~) .Wawa ni seorang yang agak sikit GARANG. Masa kecik-kecik dulu ahli ZZC yang lain tak bape berani nak kena kan dia, walaupun Wawa ni suke sangat kena kat ahli ZZC yang lain..dia kan yang paling tua~ (tiada keberanian --' ) . Cik Wawa ni jugak seorang yang PANTANG DICABAR .Masa kecik-kecik dulu,Wawa ni selalu ade budak gedik nak kacau dia. Budak-budak gedik ni suka tarik tudung Wawa. Wawa ape lagi..mesti la balas balik n tarik tudung dorang dan bawak lari..(padan muka budak gedik).Wawa pon boleh jadi LEMAH (lemah yang lain ye) . Dia cakap masa mula-mula masuk sekolah baru,dia kesunyian dan rindu pada ahli-ahli ZZC yang lain (rindu kamu jugak) . Kalau nak tahu Wawa ni PENDIAM jugak ye. Dulu-dulu Wawa ni pendiam tau.(Semua ahli-ahli ZZC pendiam..hehe) . Ok..Itu sahaja pasal Wawa...

THE END