Entries Profile Friends FACEBOOK +Follow Dashboard OLDER NEWER




ZZC Members PART 3 - Amie
Wednesday, 21 November 2012 [0] ZZC Fans

 
 
Hai ..hari nie Zinda *one of zzc members*buat entry yang ketiga untuk ZZC Members ~!! Nak Part 1 dan Part 2 ?? Rajin-rajin la tekan Older post kay u.u ..Jom ~ Ahli yang ketiga tua di ZZC iaitu Amie :) Ok jom kenali beliau ~
 
 
ZZC MEMBERS ( PART 3 - Amie)
~comeynya awak *Q* /pengsan/ ~  

All About Her
Name : Nurul Aminah
Nickname : Catamie / Amie
Age : 15 (2012)
DOB : 20 February 1997
POB : Hospital Teluk Intan
Stay at : Batu Gajah,Perak
School : SMK Toh Indera Wangsa Ahmad
Animal : Cat
 ~~~~~~~~~~~~~~

Amie nie sorg yang minat giler dengan JEPUN ..die belajar jugak bahasa jepun nie tapi dekat internet je.. Aweshome la :DD ..Tak lupa jugak yang Amie ni seorg BUNKERS tegar~ Amie baik orangnya. Tak sombong. Nampak je pendiam tapi kalau dengan ZZC Members dia la yang petah berkata-kata *percayalah u.u* dan romantik juga.. hehe die single lagi. Motto hidup : No Couple !! ..cehh -________-" .....hehe Amie seorang blogger jugak (BLOG AMIE) . Blog Amie more to personal blog,jangan lupa follow :)) ....Jangan diajak bergaduh memang Amie yang ke depan dulu..bukan bertumbuk la..hehe...Semua orang ada ego tapi Amie memang jarang marah.. *kot la u.u* xDD Lemah lembut je orangnya dan sangat setia kawan. Amie nie ibaratkan macam ibu kepada ZZC Members..ade masalah?? Kami cerita je semua dekat die..hehe...Yang paling penting die tak pernah 'ignore' ZZC members dalam apa keadaan sekali pon sebab die sayang lah tuh :)) ..


The End

....to be continue Part 4