Entries Profile Friends FACEBOOK +Follow Dashboard OLDER NEWER




Contest : Kami Sahabat by Siti Aisyah Khalil
Saturday, 1 December 2012 [1] ZZC Fans

 
 
*Clik Banner yg cun ni untuk join :)
 
Hari ini ZZC mau join contest!!! dah lame ZZC tak join contest kan..
Contest : Kami Sahabat ni nampak menarik kan..
memang menarik pon.. okay!! jom mulakan.. :)
-
-
-
-
-
ZZCFFL
 

Atas : Nisa , Mar , Omei , Ziela
Bawah : Kim, Amie , Qist , Wawa

ZZC nama group kami..nama ini diberi oleh Amie..
nama penuhnye "ZooZooClub" unik kan~..hehe 
 
Time For Story
Persahabatan Kami bermula sejak sekolah rendah lagi Kami dari sekolah yang sama .But not all la.. Kim,Ziela,Wawa,Qist,Omei dan Nisa memang sejak kecik sekolah sama n dorang memang dah kenal tapi tak rapat. Amie masa darjah 4 baru pindah Batu Gajah n bersekolah di SK Toh Indera Wangsa Ahmad (SK TIWA) sekolah kami semua. Masa darjah 6 merupakan memori paling indah buat kami semua. Kami mula super duper rapat masa darjah 6..selalu bersama-sama masa darjah 6..Walaupun ade konflik dan ade antara kami yg gaduh.. masa ambik result UPSR..Kami jadi Kawan semula dan saling maaf-memaafan.. Buat Kami semua memori darjah 6 pasti tidak akan dilupakan.. suka duka time tu memang tak dapat dilupakan.. very sweet memory for us!!..Form 1 merupakan satu perubahan buat kami semua... kami semua berpecah..Wawa n Ziela sekolah lain..Ziela juga kene pindah Pahang.. berjauhan dengan Sahabat yang tersayang memang berat buat kami semua.Nisa dan Qist kelas lain..tapi Kim n Amie je yg masuk kelas yang sama . What a sad story~... Tapi walaupun Kami semua terpisah.. kami tetap bersama..masih ade masa untuk kami berjumpa..kami masih berhubung... Form 1 juga la kami menerima kawan baru.. Omei n Mar..Omei kami memang dah kenal tapi tak rapat..sekarang dah rapat..Mar dari sekolah rendah lain...selama 4 tahun kami Persahabatan kami terjalin... kami semua selalu mengadakan reunion setiap tahun..bulan 12 tapi jarang semua dapat hadir..2012 ni kami akan mengadakan reunion kali ke -3.. Kami harap semua dapat hadir.. ZZC + FFL = ZZCFFL kini nama group kami ZZCFF
 ZZC diberi oleh Amie , FFLpulak dri Kim ..  
 
ZZCFFL bermaksud ZooZooClubFriendForLife 
 
ZZCFFL  Family Till Jannah
*Gambar ni diambil Kat Aeon, time reunion , Qist je xde :(
 
One fine day...we will get busy with our lives....
Long working hours,no more classes,teachers,friends n sms....
Some will get married...won't have time for ourselves..
At such a day,you will look outside your window and see the good memories with your friends flash by you....
Youwill get a smile with a tear in your eyes...
Friendship is not a game to play...it is not a word to say..it doesn't start on March and ends on May...
It is tomorrow,yesterday,today and everyday...

HARGAILAH RAKAN ANDA SELAGI MEREKA ADA DI SISI...
 emm tak pasti entry macam ini boleh ke idak untuk contest ni.. syarat contest tu suruh buat entry menarik dengan kawan..entry camni boleh ke?? hope boleh la... 

THE END