Entries Profile Friends FACEBOOK +Follow Dashboard OLDER NEWER




ZZC Members ( Part 2 - Umy )
Saturday, 17 November 2012 [0] ZZC Fans

  
Hai.. ini entry yang kedua untuk entry ZZC Members! . Untuk entry pertama yang ni Part 1 . Okayy Hari ini entry untuk Umy pulak .. Jom mulakan~

ZZC MEMBERS ( PART 2 - Umy)

Name : Umi Afifah
Nickname : Umy / Umihawk
Age : 15 (2012)
DOB : 26  Jan 1997
POB : Hospital Batu Gajah 
Stay : Batu Gajah , Perak
School : SMK Toh Indera Wangsa Ahmad
Animal : Eagle

Tentang Umy
Umy ni yang ke-2 tua dalam ZZC . Dia seorang kpopers !!!.. Umy ni seorang yang PENDENGAR YANG BAIK.Kalau ada masalah,Umy setia mendengar dan akan memberi sokongan pada seseorang. (sgt setia mendengar!!) .Umy ni juga seorang yang BAIK. Dia suka tolong dan bantu orang juga ye.. (baik baik baik :D ) Lagi satu, Umy ni suka bagi PINJAM DUIT, kalau ahli-ahli zzc tak ade duit syiling untuk telepon..mintak je kat Umy, sebab dia ada banyak duit syiling.Tapi kalau dah pinjam..kene la ganti balik.. (cehh..kene ganti =3=) . Umy ni kadang-kadang suke MERAJUK jugak. kalau Mar, Kim dan Amie tak datang sekolah dan dia sorang je datang sekolah, esok nye dia tak nak cakap dengan Mar,Kim dan Amie.. (so sad~ :'( ) .Tapi itu dulu,sekarang dia dah tak camtu...Umy ni pandai MENGARANG NOVEL. Dia dah buat banyak cerita,cerita dia semua best-best!! (saya suka saya suka ! ) Paling penting.. Umy ni pandai MASAK .Dia juga selalu bawak dan suke SHARE makanan dia dengan ahli-ahli ZZC yang lain.(Dia suke bawak makanan~!! ) Okay itu sahaja pasal Umy. :D


THE END