Entries Profile Friends FACEBOOK +Follow Dashboard OLDER NEWER




ZZC Members ( Part 4 - Kim )
Monday, 10 December 2012 [0] ZZC Fans

 
Hello!!!.. 
setelah sekian lama entry yg ke-4 tak diupdate2..kini entry ZZC Members Part 4 - Kim akan bermula! Jom usha.. :)
 
ZZC Members ( PART 4 - Kim )
Name : Fatiha Camalia
Nick Name : Kim / Kimbu
Age : 15 (2012)
DOB : 17 July 1997
POB : Hosp. Teluk Intan
Stay : Batu Gajah , Perak
School : SMK Toh Indera Wangsa Ahmad
Animal : Cow
Tentang Kim
 Kim ni seorang yang selalu CERIA . Dia tak pernah pon bad mood kat sekolah (sentiasa happy2 jer !!). Kim ni suka sangattt GELAK . Sehari tak gelak tak sah (=O=) . Kim ni selalu buat ahli-ahli ZZC yang lain HAPPY  (bagus betul ) . Budak ni suka sangat sangat tersangat la suka SEMBANG . Dia banyak sangat idea nak sembang . Tapi kalau tak sembang kat sekolah.. memang giler bosan!! (Tula sangat2 la bosan taw) . Kim ni seorang yang SETIA KAWAN jugak tau. Dia selalu ingat members dia (yeahhh!!) . Kim ni PANDAI orang nye. Walaupun kecik je orang nye tapi dia pandai tau. (jangan main-main..haha). Ayat Kim ni POWER jugak tau. Kira kalau nak maki orang ayat dia memang Best!! (tula jangan main2 ye). Tapi Kim ni slalu MUNGKIR JANJI ! (>3<) . Dia selalu tak datang bila ade apa-apa. Dah tu tak bagitau awal-awal tak boleh datang (selalu camni ! ><) . Tapi sekarang ni dia dah tak buat camtu dah, dia dah ok.. Lagi satu, Kim ni tak pernah cerita masalah dia kat ahli-ahli ZZC yang lain. Dia tak suka SEDIH2 (kalau sedih dah tak happy la) . Apa yang menarik tentang Kim?? Dia ni suka BACK UP members dia .Jadi jangan kacau ZZC ye (caya la kim!! ) . Tu je Tentang KIM...
 
THE END

ZZC Members